Masalah

Assalamualaikum .
Rasa lama sangat tak update padahal baru tiga-empat hari. Rindu korang, sangat sangat #IniSerius Korang apa khabar? Alyia busy sangat, itu sebab tak buat post di blog kesayangan Alyia ni. Baca tajuk tu? Bila bacanya dengan penghayatan, memang masalahlahkan. Sebab dah tajuk dia masalah. So simple right? Alyia buat lawak hambar. Tak perlu gelak pun tak mengapa sebab biar Alyia sensorang gelak. Being weird is ohsem hokay~ Tapi wait, janganlah pelik sangat sebab takut nanti orang hantar awak dekat psychiatric ward. Tak tahu apa benda tu? Cer google. Memang menakutkan dan very stressful.

Bercakap pasal tajuk di atas, Alyia sekarang ni ada masalah #Lol Semua orang ada masalah sebenarnya, whether it is masalah berat or masalah kecil. Siapa dalam dunia ni tak ada masalah? Even toddler pun ada masalah nak pilih mana satu crayon yang nak guna, inikan Alyia Farzana yang berumur 17 tahun. Diulangi, 17 TAHUN. The good news is, sekarang Alyianya masalah dah hampir 100 peratus selesai #Alhamdullilah Masih loading dan buffering lagi. Its all about school, classmates and best friends thingy. Nothing serious, I promise! So macam biasa, Alyia suka buat post pendek pendek + tergantung + saja nak tanya khabar.

9 comments :

kimi jamai said...

xpa alyia, suma masalah ada penyelesaian.. hehe... :)

Jesica정수연MeMiy said...

urmm betul tu semue ade masalah

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHEHE..MASALAH2

Simple Syara said...

sabar jelah kak :) be strong and teruskan senyum

Atiqah Husna said...

smua org msti ada masalah kn ? Tyqah pun ada msalah juga tpi dh nk selesai dh :'D

azlan azmi said...

Sabarlah alyia....semua masalah ada penyelesaian...Allah hanya menguji kita sahaja ...insyallah jika kita sabar kita akan dapat ganjaran ok???

D-SIM said...

masalah diturunkan buat menguji hambanya :)

NUR SABRINA FIRZANAH said...

simple je entri akak huhu semua ada masalah . adoi pecah kepala

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/