Picture Hover (Kanan)

assalamualaikum .
alyia terlalu busy sangatlah this days sampai lupa nak update blog kesayangkanku ini #peluk blog mula mula sekolah memang penat dan sangat sibuk kan ?ke macam mana ?alyia nak sambung mengajar ni ,kali ni picture hover yang ke kanan .sila enjoy dan sebelum tu ,baca bismillah ya ;) oh lagi satu ,gambar tu contoh ,tapi tak tahu betul ke tak kiri ke kanan dia .try dulu ,nanti jadilah dia okay ?

1 = sign In - layout - add a gadget - HTML/Javascript .
2 = copy (ctrl+c) dan paste (ctrl+v) ke dalam situ ya .
<style>
.post a img {
-webkit-transition: 0.5s;
border-radius: 18px;
}
.post a:hover img {
padding-right:50px;
-webkit-transition-duration: 0.5s;
border-radius: 2px;
}</style>
3 = save .
4 = preview dan sila senyum nampak gigi sekarang .