Sticker For Phone & Laptop

Assalamuaikum.
Siapa yang sedang mencari sticker untuk phone atau laptop anda? Haaa, inilah penyelesaianya #muka gembira Alyia ada jual sticker untuk semua jenis phone dan laptop. Korang cuma perlu bagi designnya. Korang nak design apa? Polkadot, tribal? Semuanya korang cuma google dan bagi saja gambarnya kepada Alyia. Nak contoh? Lihat bawah ini:

Kalau tengok dalam gambar memanglah belakang saja tapi sebenarnya dia untuk full body ya. Ini sekadar contoh. Macam mana nak order? Cara-caranya ialah korang cuma perlu PM Alyia di Facebook or mention di Twitter saja. Senangkan? Cepat order sebelum minggu depan. Diimport dari luar negara ya, bukan tempatannya. Harganya? Cuma RM20 termasuk kos penghantaran (handphone) & RM40 termasuk kos penghantaran (laptop). Murahkan? Lebih murah daripada mana mana yang Alyia jumpa dekat kedai kedai phone tu. Cepat orderrr!

13 comments :

:: ExoticSone 엑서.시대 :: said...

Boleh gambar x??Die untuk body ape?

Nadya Bubble said...

Wahhh nak nak :D

Nur Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Whats ur twitter and fb acc?

Alyia Farzana said...

twitter : @AlyiaFarzana
fb : Alyia Farzana

CTifFaNy said...

klau sticker kpop ade x hehehe..

Nur Sabrina said...

Saya nak promote awk punya ni boleh?

shrfahnrhuzira said...

kalau nak order bila2 ja kan? or kena sblum mgu dpan :O

Alyia Farzana said...

@Nur Sabrinaboleh sangat sangat dear ^^

Rien Rose said...

stylo sticker tu...

Adibah Hanun said...

Boleh order lagi dak?

Exists said...

Saya nak order untuk s7500

Nurfarah Aida Abdul Rahim said...

salam. boleh order lg? please reply to my email,admin.