Unimportant Points

Assalamualaikum.
Haaa, nampak tak alyianya cara tulisan dah berubah? Nampakkan? Kalau sesiapa perasanlah. Saja nak tukar cara baru sebab nak jadi lain dari yang lain #lainlah sangat Itu benda first yang nak gitau dekat korang semua. Yang kedua, hari ni Negeri Sembilan cuti. Sebab tu boleh tulis post tengahari cenggini #jangan percaya Korang ada cuti hari ni? Tak adakan? #saja nak buat korang sakit hati Janganlah cenggitu, cepat senyum sokmo bak kata orang Terengganu kita. Apa khabar orang di Pantai Timur sekarang ya? Harap semuanya under control dan selamat hendaknya, InsyaAllah. Point yang ketiga ni yang paling penting sebenarnya. Korang bosankan Alyia Farzana asyik jadi cikgu jea, kan kan? Kalau sesiapa yang tak suka, sila bantah tapi turun tangan ya. Korang semua belajar rajin rajin ya, dengar kata mak ayah #peringatan yang mainstream

Alyia dah kena stop tulis sampai sini. Tak ada idea dan perlu buat kerja sekolah yang menanti tanpa jemu. Buku Konserto Terakhir which is Novel Tingkatan 5 lak tertinggal dekat sekolah. Patutlah hari Jumaat, 9/1/2013 rasa macam ada something tertinggal. Thats sense, siapa jea yang tak ada right. Itulah saja yang nak dicoretkan di sini. Siapa yang dah balik tu, sila bersihkan diri dulu ya #saja

6 comments :

gadis perak said...

wahh nengeri sembilan cuti? haha untung la.. :-)

Aireyn Ashra ツ said...

form 5 ye ? good luck SPM this year ;)

Sya Chot .. said...

chot pun cuti gak ari isnin..chot asal negeri sembilan,so sikit pun tak cemburu..hahaha :)

Florence Ayum said...

kita sama...SPM thun ni.. good luck :)

~AtiQaH~ said...

singgah sini n follow... beres... senyum sokmo dr org tganu... hehee.... g.luck dik....

Kelik Irvan said...

salam kenal sista. nice blog :)