Crush

Assalamualaikum.
Ya, topik sensitif ni. Crush itu apa? #SoalanKiut Bukan crush yang langgar itu atau minuman ya, dah silap dan salah. Ha, meh sini Alyia wikipediakan~ Maksud crusha burning desire to be with someone who you find very attractive and extremely special. Nak contoh ayat juga? My heart broke when I found out my crush was seeing another person. Alhamdullilah, dah faham rupanya. So berdasarkan apa yang Alyia susah susah terang ini, adakah korang mempunyai crush? #OhMyAllah Eh, jangan tipu. Dosa, Allah murka. Sebelum korang gitau korang ada ke tak ada, Alyia nak beritahu dulu. Ehems #ClearMyThroat Alyia sejujurnya pernah ada. Ya, pernah. Bukan sedang ada ya, fahamkan ayat tersebut bebetul. Siapa? Noooooo, tak akan beritahu. Alyia tanya ada ke tak, not siapa. Korang dah terkenaaaaa #YaKe Tak perlu beritahu siapa, just statekan ada ke tak ada. 

25 comments :

zahidahwahid said...

crush? of course lah ada ^_^

Puteri Nur Hidayah said...

Hehee.. Mesti lah ada.., dh siap mengaku kat dia lagi.. hahaa.. But apa2 pn, we both still become a friend..

#Jdoh di tangan ALLAH SWT kn.. :')

Mizz Nyna said...

haha! crush tu memang ada. tapi buat tak tau je, menyakitkan hati. trust our boyfie :D

MiKi MoUsE said...

Ya,ada. Bukan satu tapi banyak so its crushes. Hahahahaha... Tk da byk sgt satu ja.

Gadis Desa said...

dlu ada..tp skrg xde....:):) n siyez mmg xde:):) x tpu... :) n selesa bila xde :)
(ayusham Http://eiqaleysha.blogspot.com)

Hazim Zamri said...

pernah! kenapa tanya?

Noor Syazana bt.Mohd Shukri said...

Haha....mestilah ada.:P

Miszz Comott said...

adew-II , hehe :D

Miszz Comott said...

adew-II , hehe ^^

Dunia Wilma said...

Jatuh hati pada seseorang itu normal ^_^

Lissa LaLissa said...

adaa~ adaaa~ banyaakk.. hahah xD

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..ade :3
but keteorang bestbuddy so just lupekan je feel tu :')

♥ CIKZEK ♥ said...

hehehe dlu ingatkan crush tu ex. maluuuu nyeee -__- tp skrg dah tau. hekhek :P

Miss Sue said...

crush tu sejenis kuih bangkit kan ? hahaha...op cos kite ade crush ! :D

CiK Bella said...

ada, kita org rapat but sejak 2 hari ni dia dah changed :(

nuyeeqa said...

crush? kite memang ade :) tapi hanya bertepuk sebelah tangan . kikikikiki

TamannaHalawatulIman said...

Ada. tapi bukan crush. tapi CRUSHES :D banyak sangat. beriburibu. haha.

miss nino . said...

crush ? adalah :)

nuranis amar said...

huhu.. ade-ade..

eiyna tyna said...

crush ?? haha . misty lhaa ade . tapi tu semua kisah lama :3

노올 f아라하님 said...

pernah . sakit . Tapi Allah kan ada ^^

노올 f아라하님 said...

pernah . Sakit tapi Allah kan ada ? ^^ HACKS

♥ A i z a ♥ said...

Pernah :) tpi .. Sma jga , dlu ~ skrg.. I've been taken Allah .

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaa

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaa