Isi Tempat Kosong

Assalamualaikum.
Alyia masih dalam keadaan kerja sekolah yang menimbun dan sangat tak tercapai akalnya #SilaNyanyi Tapi gagahkan juga tulis post untuk korang yang tersayang #SakitTekak Korang semuanya sihat tak? Assignments semua dah siap? Pfft untuk pelajar-pelajar yang tengah belajar dekat kolej, universiti or etc. Murid-murid sekolah tak payah sibuk nak cakap pasal assignments ,sedar diri k #Kejam Ya, kalau esok Alyia tak update, dah seminggu Alyia tak update kan? Kalau sesiapa yang perasanlah :p  Alyia dapat cuti sampai hari Rabu, korang pulak macam mana? Or langsung tak dapat cuti langsung? Eyttt, jangan menipu. Allah marah nanti, baru tahu. Nak buat apa cuti ini ya? Hmmmm any idea? Alyia tak pergi mana mana pun kalau tak silap sebab cuti pun sekejap jea. Konklusinya, duduk rumah sambil _____________. Isi tempat kosong, Cikgu Alyia dah bagi kerja sekolah. Disebabkan Alyia ada banyak kerja sekolah, saja nak dengki dengan korang so bagi korang kerja sekolah pula #MukaNakal 

19 comments :

Tengku Iji said...

goyang kaki, melantak dan juga online.

markah= sila isi tempat kosong

:p

Musyirah :) said...

Konklusinya, duduk rumah sambil membaca novel dan mendengar lagu ^^

Musyirah :) said...

sambil membaca novel dan dengar lagu (:

Setiasmile said...

tidow, lepak, solat, n makan...

Setiasmile said...

solat, tidur, lepak dan makan...

Miss leeyana Amzar said...

sambil..karok sorang2 )isi tmpt kosong)...hehhee

Diyan Hani said...

sambil goyang kaki...

Nur Mursyidah said...

brassignment lha alyia..hehe

Nur Mursyidah said...

smbil brassignment lerr alyia

amer akat said...

goyang kaki~

Cik Aida™ said...

ber'blogging'. :P

sabella mohamad said...

sambil online ? hehe .

Hidayah Zulkefli said...

kesiannya Alyia byk homework. Akak takde hw sbb bru hbis spm. Cuti pnjg kt rmh. Hahahahaha.
bljr elok2!

Hidayah Zulkefli said...

kesian dia byk homework. Akak tkde hw sbb bru hbis spm. Cuti pnjg kt rmh. Hahahaha.
Belajar elok2 yee...

linda ramli said...

duduk rumah sambil tengok movie, makan banyak banyak :)

mr broken heart said...

dok umah sambil men lompat bintang laju2 =)

diebaa said...

menternak lemak! Haha

Dunia Wilma said...

beronline, tengok tv, update blog, berfacebook, bertwitter, etc :-) Plus RTM = Rehat Tidur Makan...

♡♥qʋrαи αиαqαh♥♡ said...

online facebook , twitter n segala bagai :)