Be The Judge

Assalamualaikum.
Mesti budak-budak asrama dah pulang ke tempat asal mereka iaitu asrama kan? Bukan rumah #Eh Pendahuluan kali ini sebenarnya ada kaitan dengan post sebelum ni. Let's forget that. Alyia nak cerita pasal benda lain. Nampak gambar dekat atas tu? Your first impression? Tak ke rasa macam nak siku kepala manusia itu? Ada sesiapa kenal dia? Bukan nak malukan dia but you can judge it by yourself. If Alyia Farzana ni popular sangat sampai nak dibuatkan header, bolehlah terima juga alasan tu. Ini tak, jiran pun entah kenal entah tak Alyia ni kan? #Hiperbola And lagi satu alasan, kenapa dia kena kata 'Ugly girls like Alyia Farzana shouldn't be my friend !!' Apa yang Alyia buat? Lol Apa masalah dia? You are the judge, okay? Ada sesiapa yang pernah alami benda ni juga? Share pleaseee. Tak boleh nak tulis panjang panjang post kali ni sebab solat Maghrib dah masuk~ #Azan

10 comments :

zeera rahman said...

amboiii..gurau kasar nampk...sbar dear :)

cik nAdyYa ツ said...

Takpenah kena..
apa2 pon sabar jelaa..
org kalau da haty nye busuk cmtuu laaa... tapayah pikir sgt okk ?

nur hidayah said...

maybe awk comel sngt kut tu pasal dia cari psl gan awk.. chill up.. diam jew nnty senyap la org yg kutuk awk tu :D

ArifahLee's said...

Amboihh! Kasarnya..

reza ahmad said...

diam lebih baik dr bekata2, bkn diam sbb kite besalah n ngaku kite x btl... but kite tau x guna ckp ngn owg yg beri pper mnfaat pd kite :) knn... sabo jela..tww

kopi pasta said...

err gambar tak berapa nak jelas...so tak boleh nak jadi hakim sangat..

syahirah said...

dengki la tu.
sabar kay =)
xpernah kna cenggitu.
be strong =D

dayteenlea said...

huiishh


jahat :(

Anonymous said...

budak x cukup umor tuh. myb?
who knows? entah2 sunat pun blum.

^^ sabar. yep.

Yuni Aisyah said...

jelez nyer psl la tu....kte xleh lr dr org cmnie...sbr je..