Murid-Murid SPM 2012

Assalamualaikum.
Selamat hari Sabtu ya sekalian umat manusia. Sedang berbuat apakah? Alyia pergi sekolah tadi, ada hal. Hal apa? Mana boleh beritahu :p Nanti Alyia beritahu okayyy. Kalau tak ada apa apa aral yang mendatang secara tiba tiba #SeriusKe Ya, pada minggu ini, ada satu event atau satu tarikh yang terpenting di seluruh Malaysia. Repeat, seluruh  Malaysia ya. Dan generasi yang disasarkan pula ialah Murid-murid SPM 2012. Dah nampak keywordnya itu? Ya, keputusan SPM akan diumumkan pada hari Khamis ini bersamaan dengan 21/03/2013. Cuak tak? #SoalanPandai Satu tips yang sangat lazim dan berguna #TakTipu Banyakkan berdoa dan melakukan solat-solat sunat. Berdoalah kepada Allah, nescaya Allah akan membantumu bagi yang beragama Islam. Agama lain, lainlah caranya bukan?

Ya, Alyia memang nasihat saja pandai, tak merasa lagi. For your information, Alyia Farzana ialah salah seorang Calon SPM 2013. Perasaan? Allah saja yang tahu. Eh, Alyia dah cerita pasal Alyia pula dekat situ. #IshApalah Syok sangat nasihatkan orang tu sampai lupa nak ucap Good Luck untuk murid-murid SPM 2012, have faith in Allah. Kalau keputusan cemerlang, berbaliklah kepada Allah. Kalau keputusan sebaliknya, berbaliklah juga kepada Allah. Setiap benda yang terjadi dalam hidup kita ni, ada hikmah cuma kita jarang nampak. Alyia menasihati diri Alyia sendiri juga, bukan nasihatkan orang lain jea. Apa apa pun, Alyia mendoakan yang terbaik untuk korang semua ya! #InsyaAllah

23 comments :

Faridzuan said...

Takut ni huhu. Semoga dapat gred yang bagus amin.

zarnaelya said...

Terima kasih :)mudah-mudahan,InsyaAllah.

StrawBerry Cynta Syasya said...

yes.berdebar gila2 nak ambik .. hary khamis bukan 21 ke.?

Khalilah Naim said...

syukran Alyia...doa2kan...^_^...syukran...kalau sudi,follow me back ye...hehe...^_~

Anisah Yusof said...

waa , nervous semua batch95 kan . nisah pon salah seorangnya . all the best untuk semua :)

Khalilah Naim said...

syukran alyia...doa2kan....^_^..kalau sudi,follow me back ye...hehe...syukran...^_^

ct siti said...

buat yg terbaik ye time spm nnti :)

Sally Yatiey said...

Goodluck untuk yang akan ambil result SPM khamis ni nanti ^_^ hee

яαяαα cнαи :) said...

Thankyou Alyia :D Semoga semua batch 95 dapat keputusan yang cemerlang ya. Insyaallah :)

saida hata[ ^_^ ] said...

terima kasih . doakan akak ye .hehe . and the words also goes to you . gud luck SPM 13 ! buat elok2 . cuaknyaa . *_* semoga semua calon SPM 12 dpt result cemerlang . aminn ~

ZalinaHashim said...

dah rasa nervous nye.. harap2 ada khabar gembira pada hari khamis nanti :)InsyaAllah

Trish Natasha said...

Chaca pun spm jugak tahun ni . Good luckkkk :)

PeRdU cINta said...

belajar kena smart..peluang dan ruang masih ada untuk adik..always berdoa ye..solat jangan tinggal tau..puasa..dan taat pada ibu bapa..

ANa Ahmad said...

AA dah habis hihi :D

zulaika zulkifly said...

thanks dear .. da gigil rasanya neyh ;)

D-SIM said...

good luck

Hawa Faqihah said...

good luck alyia spm this year.Kita geng!Semoga kita dapat buat yang terbaik ;)

MarnieyZ said...

thanks wish us all the best. Cuak ni.

~AtiQaH~ said...

akak doakan alyia bjaya jgk nanti dlm spm 2013... g.luck ye.. done follow u back..

Anis Jazlan said...

Thankyou :') Goodluck this year babe :*

Aireyn Ashra said...

Terima kasih , huhu takut ni nak ambik , doakan ye ? :')

Norr Pizz said...

gud luck adeqq..

Farah Ain said...

Temakasih..hehe..insyaAllah..bdoa..