The Majesty Photography

Assalamualaikum.
Ha, nampak tak tajuk post tu? Kalau tak nampak, korang boleh pakai magnifying glass yang dekat lab sekolah #KataCikgu Vogue betul tajuk post kali ni. Well, sevogue pagenya. Alyia dah screen capture pagenya dekat atas tu. Linknya pung dah diberi. Klik saja dan kalau suka, like #Promote Sesiapa yang nak kahwin/tunang/nikah/outdoor photoshoot dan lain lain, sila PM photographer tersebut. Eh kejap, korang tahu tak Alyia cakap pasal apa ni? Ke buat buat faham? Yang dari tadi Alyia promote ini ialah page seorang photographer yang berbakat dan comel. Eh? Tak ada kena mengena k. Okay, back to the topic. Ya, sesiapa yang memerlukan khidmat beliau, PM cecepat k. Nak tengok hasil karyanya? Tengok saja albumnya. Dan kalau korang terperasan sesuatu, jeng jeng jeng...

4 comments :

sabella mohamad said...

cantik la gambarnya . mesti photographer pro ni kan :D

Aina Areen said...

done click cutie :)

syahirah said...

interesting.msti bnyk yg lawa2.
nk like la ^_^

MarnieyZ said...

mmg cantik lah..