Twitter & Instagram

Assalamualaikum.
Yeayyy, finally, a fine Monday. Not the pressure Monday like always. Cek faham tak? #Loghat Erk, maaf. Terkeluar loghat utara. Kenapa Alyia berkata begitu? Sebab selalunya Hari Isnin ada sekolah. Ya, Alyia bersekolah lagi. Hari Isnin memang dikenali sebagai hari yang paling dibenci oleh semua golongan, tak kira tua, muda dan sebagainya. #TermasukAlyia Tapi post kali ni, bukan nak cerita pasal Hari Isnin. Nak cerita pasal benda lain yang lebih menarik. Menarik tak menarik, itu sendiri boleh tahu. Nak tanya sesuatu yang sangat common. Anda mempunyai Twitter? Cehhh, berbahasa baku. Kalau ada, sila bagi link. Boleh follow marshmallow ;p

Selain nak cerita pasal Twitter ni, nak cerita pasal satu benda lagi. Hmmm, apa lagi ya? #LupaSebentar Hah, dah dapat ingat balik dah. Tadi amnesia tapi sekejap sangat so tak boleh panggil amnesia. Jadi nak panggil apa? K Alyia, stop. Anda ada Instagram tak? Boleh juga follow bermilo dengan Alyia~ Tak silap Alyialahkan, Alyia pernah buat post pasal dua benda ini right? If I'm not mistaken. Tak apa, tak perlu difikirkan hal tersebut sebab tak ada bezanya punggg.

 
                                                   

8 comments :

aein safinah said...

Done follow.. Mind follow back ?

Twitter : https://twitter.com/hey_aein

nuranis amar said...

anis done follow awak kat twitter. harap awak sudi follow annis balik @NuranisAmar

Lisa Sheila said...

twitter lisa jarang bukak ...neway, xpela... nanti lisa bukak lisa approve awak tau ... @norisa2008

:)

Eddie said...

https://twitter.com/DiyanaEddie

Done follow ;)

Fyy said...

follow awak kt twitter. (@OneIeqa)
dh follow awak jugak kt blog. :)

MarnieyZ said...

saya pun ada twitter gak. ^^

Farah Arina said...

Done follow twitter. :) Takde insta

https://twitter.com/faraharina_

MiMiNadam said...

@miminadam :)