Karnival Pendidikan Georgian

Assalamualaikum.
Korang buat apa pada 06/04/2013? Saja nak tanya ni. Alyia nak story morry pada 06/04/2013. Apa specialnya? Haaa, sabar dulu. Nak ceritalah ni #Saspen Sebenarnya Alyia pergi Sekolah Menengah King George V atas jemputan daripada Maisarah Nuwii pada hari tersebuttt. Oh, dia sama tuisyen dengan Alyia. Ada Karnival Pendidikan Georgian, susah nak describe macam mana. Nak tahu lebih lanjut, sila klik sini. Ha, dah faham? Okay, bagus bagus. Alyia 'jaga' booth Lukisan Kejuruteraan dengan Mai, saja saja menyibuk walaupun tak ada kena mengena. #SainsIkhtisas In the mean time, Alyia kenal dengan Syuhada, Alya, Izzati, Hanini Durrah, Qistina dan lain lain. Alyia jumpa Zahidah Zahari sekali. Ramai juga yang Alyia kenal di situ sebelum ni tapi kalau nak taip, sampai ke tahun depan pun tak habis. Mai (nickname) jadi tour guide Alyia yang tak berbayar untuk ronda satu sekolah tu. Well, its fun to have a friend like her. Macam macam kitaorang buat, minum milo free, ambik gambar sama sama, tengok scholarship IPTA and IPTS .Oh yes, satu lagi. Tim! Siapa dia? Budak pertukaran pelajar daripada Germany. Dia pandai cakap Melayu tapi agak pelat, friendly and ramai gilos suka dia. Mat Sallehlah katakan. #Omputih Tak nak cerita panjang lebar lagi, Alyia selitkan satu gambar dia dengan Alyia. Mohon jealous sepuas-puasnya. #GelakJahat Siapa pernah dapat pertukaran pelajar ini? Or sesiapa yang dah ada experience sendiri sebagai pelajar yang bertukar? #SoalanKonpius



15 comments :

Alin Adnina said...

Wah! Dpt brgmbr ngan omputih. Sdikit jeles di c2. Haha.

Norvanida said...

Jeles sangat >.< Untungnya dia~

Sabrina SA said...

untunglahhh

NurulSyahira said...

muka Tim tu seiras sikit dengan JB la ! sikit je ,, hehehe

mawar berduri said...

hehe...untunglah....

zeera rahman said...

hensemnya!

Nur Najihah said...

sekolah saya tahun ni pelajar pertukaran dari Jepun..
tahun lepas dari Korea..hensem nya Tim..haha

Nadiahtul Asyikin Lee said...

hamboi..bestnye dpt tgkap gmbar dgn omputih..hensem lgi tu XD..btw psal pertukaran pelajar ..ank jiran sya dpt join prtukaran pelajar pergi Osaka Jepun bulan 7 ni selama 14 hri..dia bru darjah 5..sgt jealous~~~

Vivi Farhana said...

jeles nihh :p bahahha

Siti Ruzana said...

wahh jeles3. hensem woo. tak dpt bieber dpt ni pon jd laaa :p HAHAH

Cik JariManis said...

peewiiitt nampak sepadan je..haha! (kidding)

Mia Liana said...

wahhh tentu best tu...

NaJaH RaZaK said...

okay memang jelouse! hee~ jemput baca entry saya http://najah-razak.blogspot.com/2013/01/fatih-nak-datang.html

anis waniee said...

xjeles pon..pakwe kami pon macm omputih dah huhu (padahal dlm hati jeles giler huhuh) :)

Syafiq Muhammad said...

ewah , gambar dengan mat saleh , nanti komen n follow sini pulak http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/