Pesta Buku Antarabangsa 2013

Assalamualaikum.
Salam Jumaat kepada manusia yang sedang membaca post ini #SenyumLebar  Anda dalam keadaan superb ke ni? Senyum senyum selalu ya. Even kalau ada masalah pun, try senyum dengan seikhlas hati tapi kalau dah tak tahan sangat, tumbuk orang :p Ilmu sesat yang Alyia ajar dekat korang ni. Jangan ikut, Alyia tak bertanggungjawab apa apa. #MukaTakBersalah Nampak tak tajuk dekat atas itu? Yaaaa, betul betul. Haaaaa, dekat mana benda alah ini berlangsung? Nahhh, klik link ini. So dah taukan? Good good. Senang kerja Alyia nak explain lebih lanjut. Kepada sesiapa yang dah tahu pasal this one sebelum ni, korang pergi tak? Dengan siapaaa? Menyibuk betul Alyia yai. Event apa yang best ada dekat sana ya? Dengar dengar, Adi Putra dan Nora Danish akan berada di sana pada hari esok (27/04/2013). Eh, Izzue Islam pun adaaaaa #HeroSebenarnyaAkuIsteriDia Dah excited belum ni? Nampak tak betapa semangatnya Alyia nak ajak korang pergi sana? Alyia bukan dibayar untuk mengadvertise ya #Cehhh Cepat cepat pergi okay? Takut terlambat, menyesal tak sudah pula. InsyaAllah, Alyia akan pergi juga ke sana dengan my family. Kalau terjumpa, tegur tegur ya. Tak baik sombong sombong ni, ramai yang tak suka nanti.

17 comments :

Aliyaa said...

nakn ikut..

Harith Iskandar said...

mcm xpegi :)

dyba gula-gula said...

pergi pergi. Insha Allah. :*

Najwa Ayuni said...

Teringin nak pergi tapi takde transport :(

MasDiey said...

Tak pergi lh Alyia..Jauh...lagi pun tgh busy kerja...hehehe

nuranis amar said...

tak boleh nak pegi lah.. :'( sebab, anis, duk kat johor.. huhuhu..
kalau ade mase jemput join ga anis

http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-nuranis-amar.html

Ahmad Kamil said...

Alyia Farzana..sedapnya nama..=)

Parody Trailer Iron Man 3

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/trailer-iron-man-3-tanpa-cgi.html

Mysara Ab Rahman said...

kte dh pergi 1st day td!
oo..artis tu dtg msti khas utk kt blik melaka sbb kt c2 khas novel2 yg diadaptasi ke drama n filem..
td pn sesak sbb dorg nk dpt pas eksklusif

Shakirah Rosli said...

nak pergi tapi xde transport huhu

Princess Syazliyana said...

nak pergiiiii T.T

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Ifa Ajerr said...

dah lama teringin nak p pesta buku tp slalu x brkesmpatan :(

marniey zul said...

best nyaaa. nak join sama ^^

Iema Gurlz said...

wah... best nye
x dpt p..
jauh lorh ^^

Farah said...

Teringin gak pegi tpi maybe tak dapat :( sesiapa yg pegi ke pesta tu jgn lupa org kat sini yeaa. klu ada beli buku, jgn lupa belikan Farah sekali. hehehe :D

Lyana's Page said...

yana nak pergi jugak hari selasa nnt. insyaAllah. tak sabar nk beli buku.. huhu

Fatanah Khirizan said...

saye pegi... best kan? memang belambak la buku kat situ... dah la yang best... :) rase macam nak beli semua buku yang ade kat situ... hehe :D
panjangnya saya komen...hihi ;) maklumlah teruja sangat! ;D