Sayembara Puisi Dan Lagu 2013

Assalamualaikum.
Kalian apa khabar denganmu? #GayaShae Cehhh, gaya Alyia bila lagi ya tak? Opps, over sangat dah tu Alyia. Post kali ini akan menceritakan sebuah perjalanan seorang gadis, stooopppppp! Alyia kalau tak ada introduction merepek bukan Alyialah kan? Ish, lame sungguh. Last Wednesday bersamaan dengan 03/04/2013, sekolah Alyia menghantar pasukan sayembara puisi dan lagu untuk menyertai pertandingan peringkat daerah tersebut. Berbekalkan doa dan usaha pasukan sayembara, sekolah Alyia memenangi tempat kedua daripada 18 buah sekolah yang bertanding. Hahhhh, nampak macam skema sangat ke? Saja nak buat macam itu #JelirLidah Bukan senang nak lawan dengan sekolah sekolah yang hebat di Seremban, Negeri Sembilan ini. Semua pasukan memang sangat kreatif dan sangat hebat, memang tak dapat dinafikan. Dan juga semua pasukan ada gaya masing-masing yang unik. Tak sah kalau tak ada gambar right? Alyia jadi photographer bidan terjun, kalau nak tahu. Gambar-gambarnya pun, susah nak cakap cantik ke tak cause selalu jadi model tak berbayar #MukaPoyo Sesiapa yang nak tengok videonya, cepat komen. Sangat best, tak tipuuu. Ramai yang puji Alyia ,eh salah. I mean the pasukan sayembara puisi dan lagu yang terdiri daripada Fitri, Haziq, Ja'a, Abot, Ed, Syafiqah dan Kiki.









































13 comments :

Miss Za said...

tahniah...

Iema Gurlz said...

mmg byk gmbr
hihi
tahniah ye ^^

puteri maahad said...

tahniah :)

Mazelina Zaini said...

wahh , congrat :D awak cantik sangat :)

Yuni Aisyah said...

tahniah..no 2 hebat dah tu..:)

Iema Gurlz said...

nax dengar ape yunx??
nx berpuisi ke ^^

Wani Omar said...

memang entri byk gambar. hehe. tahniah :)

Mizz Aiza said...

tahniah.. :)

Ayishscha Hamdan said...

tahniah cik Alyia :)

sayidah napisah said...

amboii..byk bebeno gambaq :p

Azyyati Zulkifli said...

tahniah ye :)

Faridzuan said...

Tahniah! Saya ni dah jarang berpuisi, malu tau!

Ridzwan Dean said...

Salam. Tahniah :) Teringat zaman sekolah dulu pun pernah mewakili sekolah dan negeri dalam pertandingan sayembara & puisi .. Wish u luck adik .. Jangan berhenti berkarya :)