Cadangan Diperlukan

Assalamualaikum.
First of all, nak cakap terima kasih banyak banyak kepada yang wish Alyia good luck for my mid year test, post sebelum ni. Semoga korang pun akan terus success in what ever you do. #Amin Dah usaha bertungkus-lumus, doa dan tawakal menyusul selepas itu. Allah ada, seek for Allah no matter what. Jangan jadikan Allah pilihan yang pertama ketika sedih tetapi pilihan yang terakhir ketika gembira. #Note Untuk topic post kali ini is, korang nak hadiah apa? Eh, bukan hadiah hari jadi hokay. This is for giveaway. Hah, bukan ke cuti pertengahan tahun nak dekat? Sebab tu nak buat giveaway, biar ramai dapat join. Kalau sedikit saja bilangannya, tak syok right? The more the merrier and yes, biar semua orang tertanya-tanya keputusannya. It would be more fun and thrill :p Bagi apa-apa cadangan saja yang munasabah ya? Munasarawak tak ada, maaf. #KalauFaham Syarat-syaratnya akan difikirkan kemudian tapi jangan risau, it wouldn't be so strict.

20 comments :

ahmad said...

jom join segmen sy amacam

http://www.ahmadhasif.info/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

ermm.. nk adiah wat review, jd bloglist blog alyia sepanjang masa..

eimah siti said...

hurm...buat masa sekrang, awk cari sponsor dulu...so senang nanti da buat GA dah ada sponsor....lagi byk hadiah, lg byk org yg berminat utk join =)

Iwan Shah said...

maybe topup ke / jam tangan / Iphone 5 / Note 2 / S4 ke hohoho :)
Hehe tak pandai sangat kalau bg cadangan ni :)

Iwan Shah said...

maybe topup ke / jam tangan / Iphone 5 / Note 2 / S4 ke hohoho :)
Hehe tak pandai sangat kalau bg cadangan ni :)

nida zin said...

nk hadiah topup.... hehehee

Iwan Shah said...
This comment has been removed by the author.
meyyda said...

tudung bawal warna warniiii ;)

siti nurul 'afiyah shaikh ahmad jafni said...

Buat-buat :DD In shaa Allah boleh join ^^

Nana Liena said...

hehe..kalau kita suka kalau orang tu sudi bagi buku cerita.. :')
novel ka..hehe..

tak pun pi masuk kedai goodies..banyak bnda yang cantik2..molek2..beli la pastu bagi kitaorang..hehe.. nanti segmen/GA buat rules simple yea..hehe

kwon nilly said...

topap, senang nak anta.

shida jamal ♡ said...

bagus jugak kalau buat time cuti ramai yg boleh join :)

Qaisyara Raihana said...

ermmm.. alaaa klw aku bagi cadangan takut pulak kalau aku ni overr.. hehehe. klw aku cadang ikut sukati aku, aku soh hadiah grand2 gituuu... tp aku rasa la kau patut buat hadiah yg simple2 but bernilai n bermakna. ermmm something like...buku, tudung,keychain kot >.<

http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

Siti Maisarah Zulhaimi said...

Nak hadiah buku nota comel-comel ala-ala Tumblr. :3

Nabilaa Izzati ✔ said...

saya Suggest akak buat je GA tu.. Tawarkan hadiah yang gempak ! saya sure ramai orang akan join .. Kalau nak bagi hadiah yang kawaii pun best gak !

Nabilaa Izzati ✔ said...

ehh . anyway kak jom join GA saya http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila_18.html .. Hadiah Tak de delah gempak !

Fiqa Nsz said...

tak kisah ap2 hadiah pun :)

Nunu Yusop said...

kalau buat hadiah tudung, shawl, baju, mesti ramai orang join. in shaa Allah kite pun akan join. kalau syarat dia tak menyusahkan :p

Nies alhaQ said...

Setuju dengan cdgn2 mereka. Hehee. in shaa Allah, boleh di join ;)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Bee Haa said...

wahhh.. cepat2 bile nak buat GA ni.. hehehe..