In The Need of Sponsors

Assalamualaikum.
Selamat malam Ahad semuanya #MukaGembira Hah, nak buat post yang straight to the point saja ni sebab tak banyak masa lagi. Yeah, masa untuk apa? Jeng jeng jeng #DrumRoll Errr, untuk Giveaway Alyialah. Sekarang ni nak cari sponsors atau penajas untuk giveaway Alyia ni. Disebabkan ramai yang bagi cadangan yang sangat memberangsangkan dan sangat bernas, Alyia sudah membuat keputusan yang jitu. Oh sebelum itu, terima kasih kepada semua yang memberi komen tanpa putus putus, jasa anda amatlah Alyia hargai #WipeTears Siapa nak jadi penajas or sponsors untuk Giveaway Alyia kali ini? For now, panggil sajalah Giveaway Alyia sebab belum decide apa apa pun. Nak decide satu satu supaya tak ada kelam kabut and here's the first one; sponsors. Sesiapa yang berminat, sila komen di post ini dan PM di {Facebook}. Kalau nak Tweet di {Twitter} pun apa salahnya, or even {Email} pun boleh. Sila berbuat demikian sebelum hari Khamis ini (30/05/2013) ya. Lagi cepat dapat sponsor, lagi cepat buat giveaway. Lagi cepat tahu pemenang, lagi cepat dapat hadiah. Nampak conclusionnya itu? Bagus #SenyumLebar

10 comments :

Azwar Syuhada said...

azwa nak jadi sponsor, nnt azwa pm.. :)

Nana Liena said...

thanks jempt..tapi kita tak mampu..buat masa sekarang nie..huhu

IkinAsyiqin (BoboiboyFang Fan) said...

Saya nak jadi sponsor! *excited

> Kalau hadiahnya simple, boleh? Ikin "tweet" Akak kat Twitter, ye?

Farah said...

ermm, nampak menarik! nak join lah. heee https://twitter.com/zara_puteri/status/338866188291547137

ecah khalili said...

berminat nak jadi sponsor..pm akak at aisiah.khalili@qcs.com.my

~Najah Mustapa~ said...

najah nak jadi sponsor

Anonymous said...

What do you have that people want? If enough people want it, you may be able to get advertising banners on your page. I'll tell you how.

Anonymous said...

Do You Want Someone To Sponsor You? Join 941 friendly people sharing 561 true stories in the I Want Someone to Sponsor Me group.

Fara_nym (Farahanim) said...

Saya nak jugak...saya dah bg tau kat twitter tau~ 0.0

NaZiRaH @ Ezyra said...

dah pm tapi tak respon...