Lagi dan Lagi!

Assalamualaikum.
First of all, selamat berho-ho-holidays kepada semua yang bergelar pelajar sekolah dan oh ya, tidak dilupakan kepada guru-guru tersayang! Oh, memang seronok bila dapat cuti sekolah yang hanya memunculkan diri sekali sekala, bukan berkala-kala #Over Kalau berkala-kala, tak tahulah macam mana rasa dia, mungkin naik muak atau terlebih excited. Apa-apapun, dah dapat cuti sekolah ini pun dah bersyukur sangat. Iyalah, orang lain yang bekerja pun bukannya selalu dapat cuti panjang, right? Tak nak panjang lebarkan lagi pasal benda ni sebab ramai dah tahu pun dan lagi satu sebab is nak cakap pasal benda lain~  #BegituCaranya Alyia nak tanya pendapat korang lagi pasal bakal giveaway Alyia ni. Korang nak sponsor tak or no Alyia seorang saja yang menyumbangkan hadiah? Kalau ramai yang sponsor memang banyak hadiah dan rulesnya pun bertambah. Sebelum ni ada orang kata lebih baik kumpul sponsors tapi masalahnya takut menyusahkan korang dengan rulesnya yang membebankan. Nak korang join Alyia's bakal giveaway ini dengan fun dan ikhlas. Tak nak paksa paksa, tak elokkk. #Baiknya Jadi, macam mana ya? Anyone?

20 comments :

Niya Hamdan said...

kalau nk memudahkn peserta, elok takyah sponsor byk2...tpi kekurangannya, hadiah pun tak byk la..terpulang kpd penganjur GA sbnrnya..

Ain Syahirah said...

Ain cadangkan ambil 5 org sponsor je...or its up to you..

Arysha Hafrina said...

Hmm , saya rasalahkan semuanya terpulang kepada penganjur ...Tapi saya suka syarat yang simple ajee .. Saya tak berapa sukalah kalau sponsor banyak sangat . Tapi .. kalau ada hadiah banyak dan menarik , Insyaallah saya join :D

Nabilaa Izzati ✔ said...

kumpul dulu sponslr yang tawarkan hadiah dan bagitau diaorang yang tak nak banyak sangat syarat.. kalau banyak sangat , boleh reject kot .. pendapat sahaja :)

Syaaaaa said...

Carilah sponsor tapi jgn banyak sangat. Rules buatlah yg simple2 je.

IkinAsyiqin (BoboiboyFang Fan) said...

:D Take me as a sponsor. Boleh?

*Dtg beri jawapan dgn ikhlas. Hahaha..

fiqah hamed said...

Segmen "Sponsor T-shirt for Blogger #3" telah bermula. Jika anda seorang blogger tegar, jom test power. Akan kami hadiahkan 32 helai t-shirt seperti yang dijanjikan dalam undian anda sebelum ni. Tambahan extra 3 biji "Mug design sendiri" untuk Si Blogger Tegar:)

Baca syarat-syarat disini http://www.tshirtmudahterengganu.com/2013/05/sponsor-t-shirt-for-blogger-3.html

#Hanya membantu..Ternampak entry ini..

! Nabihah Zainal ! said...

kalau nak mintakjd sponsor, akak nak. blh contact akak eh..

Sya Lala said...

Syaaa nak sponsor jugak !!!!
Kalau nak amek sya sebagai sponsor . Pm sya : https://www.facebook.com/sxa.berry

Qaisyara Raihana said...

salam alyia. Ichah rasa, aliya perlu cari sponsor supaya hadiah lbih banyak but jangan aa banyak sgt. maybe ada 2 sponsor mcm tu? terpulang jugak la dkay alyia k?? >.<

http://bloggadisbrutal.blogspot.com

Sekar Echa♥ said...

Akan menyenangkan jika hadiahnya exciting... Giveaway gunakan syarat yang simple saja... Hehe just my opinion :)
Anyway, boleh jika nak take me as sponsor :D

Aulia Suci Wardina said...

Blogger Indonesian boleh ke? Cause I'm an Indonesian :)

marniey zul said...

sponser 3 ke pun ckup kut. hehehe. selamat bercuti. yeahhh.

Sharifah Syahirah said...

kalau sya, sya malas nak join GA yang rules dia terlampau banyak..leceh kan.. :) anyway thanks datang blog sya.

ifah dafila said...

berapa ramai sponsor xpe tapi tetapkan sdikit syarat nak jadi sponsor tuh. just buat rules yang simple-2 okei.

**cadangan sahaja :D

Aida Ismail said...

Elok tuan GA yang sponsor sendiri kot. Takpun cari 2,3 orang je untuk sponsor. Kang ramai sangat, banyak la pulak rules. Ada sesetengah yang malas join sebab rules panjang berjela.

Aniq Bukhary said...

x kesah banyak ke atau sikit sponsor, yg penting rules yg simple dan senang org lain ikut. Apa pun terpulang pada penganjur.. :)

Nadhira Izzati said...

sy cadangkan, tak perlu ramai sgt sponsor tu... byk kerja kena buat lagi... sponsor tu pun ada syarat diorang yg tersendiri.. tu belum masuk syarat tuan empunya Ga lagi tu.. kalau sponsor smpai 5 org, byk sgt tu, tkt mnyusahkan peserta pulak nnti...

e d r i n a . 피나 said...

lambatplk komennya...sorry.... hehehe. fina pon setuju dengan diorg. if nak amek sponser. jangan ramai sangat. nant org pk lama sangat nak join. heee. just pendapat.:)

Aizan Shazlin said...

hmmm terpulang pada penganjur GA. kami yang nak join ni tak kisah cuma kalu boleh kurangkan rules je ^^