Nothing

Assalamualaikum.
Yes, Alyia masih dalam mood peperiksaan. Korang macam mana? Abang Alyia balik cuti semester hari Khamis ni #Info Okay, sangat jealous sebab masih exam lagi dan dan ambil paper fizik hari itu. Hmmmmmmmm. Here's the thing, kekeringan idea nak taip apa untuk post kali ini. 1....2.....3......... Cuti sekolah nak dekattttttt #Scream Itu perkara yang dinanti-nantikan oleh Alyia pada saat dan tika ini. Pening, loya semua ada nak jawab paper-paper dalam masa tiga minggu ini.Alhamdullilah seminggu dah berlalu.Lagi dua minggu ni, cepat doakan masa berlalu dengan pantas ya. Entah entah 'esok' Alyia dah SPM, siapa tahu right? Sekarang dah bulan 5, ada berapa minggu lagi nak Trial SPM then the real SPM. Nak main main sekarang? Nope, bukan masanya. Bila fikir balik, sebenarnya memang masa cepat sangat berlalu. Alyia makin dewasa dan my parents makin melangkah ke fasa yang seterusnya. All those memories will be lost in time, like tears in rain. #Quote

17 comments :

||aLeaSaRa|| said...

wah dah nk spm ye...sama dgn sepupu kak lea...dia kata cptlah exam semak otak sebab dada asyik berdebar2 je adeihh...

all the best..jgn stress..just follow by the flow.salam 1 rejab utk sis :)

Nao Mei said...

semoga dah menjawab soalan dengan tenang dik :)

cik akak dah follow adik :)

S.K.A said...

Assalam..sy spport awk, sy doakn awk dpat jwb exam dgn tenang..smoga dipermudahknNYA :)

AiSyA LiEzA said...

smga bjya dik lam exam :) byk kan usaha.. tawakal n x lupa doa pada Nya.. smga adik terus bjya :)

Syafiqah said...

goodluck exam x))

yun yazwani said...

study betul-betul.. jangan jadi macam kite.. tak puas dengan result..

Nana Liena said...

hehe..sabar ..redah ja exam tu.hehe..nanti cuti2 buat la apa2 yg tertangguh.. :)

Seri said...

rileks..tumpukan pada pelajaran dulu...itu lebih penting...n sukses buat lia...

Nur Najihah said...

good luck.. :)

Nur Amalina Maisarah said...

hoho , all the best ye alyia ^.^ rajin2 study and bykkan doa. Jage hubungan dgn org sekeliling :) I wish all the best and may Allah bless u :)

Mizz Aiza said...

good luck untuk exam tu.. :D

Nies alhaQ said...

All the best for ur exam =)

nurul ezzatie zulkarnain said...

betul tu. Like that quote. Kita x perasan pun masa tu berlalu semakin pantas dari hari ke hari. Tahu2 kita dah masuk ke frasa seterusnya =)

dayteenlea said...

gud luck in advance

Mia Liana said...

good luck ya untuk exam..

Hamizan Halim said...

M dalam mood assignment n final exam...tak sabar nak balik :)

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html