Thanks Allah, It's Friday!

Assalamualaikum.
Ya, memang Alyia gembira sebab hari ni ialah hari Jumaat. Kenapa dengan hari Jumaat? Lepas Jumaat ialah Sabtu dan Ahadkan? So bagi pelajar sekolah seperti Alyia memang menanti-nantikan hari Jumaat ini. Rest for two days memang tak cukup tapi memadai. Bersyukur lebih baik #NormalQuote Hari Ahad ini ialah hari mengundi untuk orang yang berusia 21 tahun dan ke atas. Alyia memang tak layak untuk mengundi, apatah lagi mahu menjadi wakil rakyat #Erk Mengundi dengan berhemah ya pak cik pak cik dan mak cik mak cik sekalian. Hah, kepada yang masih bersekolah tu, sila belajar di rumah #Fokus Mostly sekolah di Malaysia akan adakan Peperiksaan Pertengahan Tahun pada minggu depan. Sudah bersediakah? For Alyia, Alyia belum bersedia mental dan fizikal. Jadinya, hari ini, esok dan Ahad akan 'dating' dengan buku-buku tersayang. Anda bila lagi?

5 comments :

Nana Liena said...

hehe..nasib dah tak sekolah..good luck ya utk exam.. ^^

Aniq Bukhary said...

Yup.. hari ini hari jumaat :)
apa2 pun.. I wish u luck dik..
keep it up!

Mizz Aiza said...

good luck untuk exam nanti ya.. :D

Secret Of Shaila said...

selamat dating dgn buku-buku yer dear..hihihi

cim said...

huk aloh.. ingat kan apa tadi..