Maaf, Terpaksa Ditangguhkan

Assalamualaikum.
Ya Allah, rindunya nak post dekat blog. Maaf sangat sangat sebab lama tak hupdate, so much things to do all this while. Al-maklumlah, budak SPM kena buat cara dan gayanya dengan betul. Tak faham tak apa, buat tak peduli lagi bagus. Oh ya, #AlyiaFarzanaGiveaway terpaksa ditangguhkan, bukan dibatalkan atas candidate yang tak mencukupi kuota. Yang sudah follow, like and etc, jangan risau, jangan gundah because memang Alyia akan buat giveaway lagi sekali. #Smile How's your life? Lupa nak tanya daripada awal tadi sebab ingin menjawab persoalan-persoalan yang timbul. Harap tak ada yang menangis di depan komputer pada saat ini sebab insyaAllah selepas Alyia habis SPM, Alyia akan buat. Ingatkan Alyia kalau Alyia lupa ya?Countdown for SPM is 124 days lagi... Trial SPM pula ada 80 hari lagi... Belum tolak tambah darab bahagi dengan cuti sekolah, cuti raya dan sebagainya. Mungkin akan tinggal beberapa jam atau saat lagi. Tak ke creepy bunyinya tu? #Booo Alyia nak tanya kepada sesiapa yang bakal/bekas candidate Sijil Pelajaran Malaysia, apakah perasaan anda ketika menjawab soalan-soalan yang dikemukan di kertas peperiksaan sesuatu subjek itu? #Skema Alyia akan hadapi 'perasaan' itu tak lama lagi. Jawab dengan jujur~

17 comments :

Nao Mei said...

takpe....dahulukan yang lebih penting :)

Minie Mickey said...

of course and definitely rase nervous..time tu sume nota and formula mule la berlegar kat otak..but kena keep calm always..

Aziz Safian said...

alah..chilla laa..spm je kot.las minit pon bole stdy ma.. :D
spm kan ade gap,waktu tuh pulun and balun konsentrasi. :D
aku dulu xde la power mane pon.ujian bulanan & pertengahan ade je subjek dpt c,n b.tp mggunakan teknik2 yang berkesan,spm aku ok la..hehe
pls jgn tye dpt bpe a.hehe.. :D

Qeela Aini said...

ouhh no wonder senyap jee.. :)
umm tp hbs spm bile yea? sbb if lmbt lg maybe better tuka brg yg nk disponsor tu..
anyways, hehe no worries, spm tu nnt mcm exam yg biase kite buat tu, just rase something sbb that's the biggest part of high school kn,suasane nnt pun laen, and, well, mmg kne do the greatest that we can at that time, cz your journey begin with it :) jgn pk2 sgtlaa dear, yg penting study betul2, be ready, k..all the best! :)

Asyiqah Mohd Amin said...

Sebelum dapat paper, cuak gabra semua adaa. bila paper depan mata, rasa lega sikit. TAPI ! dalam hati selalu tertanya tanya, boleh jwb ke??? hahaha, teringat SPM 2012. Takpe, kalau berusaha mesti BOLEH punyaaaa ! ALL THE BEST !!!!

adilaaverell said...

rasa berdebar. ahah! tp bile dah abes tu mmg lega yg amat. but! timbul balik time nak amek result. kuikui~ papepn, gudluck for your SPM okay! ;)

Hathirah said...

xpe.. paham.. doa2.. saia simpan hadiah to.. huhu.. saia ni pelupa sikit..

Megat Fareto Asnami Suhaimi said...

rasa gementar & teruja bercampur. Takut tak dapat jawab soalan & teruja nak cepat habis jawab exam so boleh enjoy! Good luck sis! :)

Farhah Nasuha said...

Sya form 1 bru la ... Tpi gementar mmg ade.. Nice blog.. Follow me mybe?? Done following you!

Nur Madihah said...

Huhuhu.. samalah! saya pun SPM juga~
Blog terpakasa ditinggalkan sementara.. >_<

Fatin Liyana said...

Hai, saya dari http://dreaminglovers.blogspot.com :)
kalau pasal perasaan masa jawab exam tu, 50-50 la. ada rasa nervous sikit, ada rasa relaks sikit. bergantung pd soalan la kn, klau susah sangat kecut perut abis. hehe :D

Anonymous said...

same ! SPM tahun nih..gudluck :)

eiyna tyna said...

mangsa SPM ye tahun nieyh ? hehe
good luck ye dik :)
chaiyok ! chaiyok ! ^_^

Mastura Daud said...

xpe its okey dear. dahulukan yg lebih penting. :)

Noor said...

gud luck ye!!..sy follow sini!

Anonymous said...

rasa cemas untuk cover semua subjek.. :P

Mr. Axe said...

Assalamualaikum boleh saya berkenalan ker dengan tuan yang punya blog ini? dan boleh berkenalan ker dengan anda semua? saya perkenalkan diri saya nama saya adizul panggil jer brother zul...saya sekarang ini tengah mencari - cari orang yang bakal menjadi teman istimewa saya sekiranya ada yang sudi...ini no. phone saya 0128617785/0149534909 jika ada masa - masa tertentu atau anda tengah bosan ataupun jika anda ingin mengenali saya dengan lebih lanjut please call me....okay...^_^