Maafkan

Assalamualaikum.
Ya, sekarang kita berada di bulan Ramadan yang penuh dengan keberkatan. Pergi terawikh tak tadi? Sekarang saja masa yang Alyia ada untuk menaip segala isi dan kandungan yang perlu dibicarakan. Trial SPM akan diadakan pada 28/09/2013 iaitu selepas naik cuti Hari Raya Aidilfitri. Apa maksudnya? Maksudnya, Alyia ada beberapa bulan, weeks, minutes dan saat lagi. Mungkin lepas ni sangat sangat sangat jarang untuk menghupdate, no one knows. Sepatutnya perlu stop sekarang but yes, degil sangat nak post. So lepas ni kena tahan nafsu untuk menaip post di blog kesayangan, bukan tahan makan or minum saja. Doakan Alyia dengan ikhlas hatinya ya. Alyia minta maaf daripada hujung rambut ke hujung kaki kalau selama ni pernah terlebih cakap, terlebih perasan, segala yang terlebih yang mengguriskan hati sesiapa. Sesungguhnya Alyia bukan manusia yang sempurna di mata manusia. Kalau Alyia ada hutang atau tak puas hati atau apa apa saja, sila pm di Facebook atau dm di Twitter atau mana mana medium yang korang rasa boleh contact with Alyia. Jumpa lagi, insyaAllah c:

8 comments :

sinuha said...

Good Luck ye dik. Buat betul2. SPM ni sijil masa depan tau. Jangan main2. I wish u all the best :)

azstory311 said...

Selamat Berjaya..! ^__^

siti ZAHARA said...

TAK PE2..buat sebaik yg boleh..pelajarn tu pentingkn..semoga urusan adik dipermudahkn..=D

Hafiza AizZawa said...

gd luck 4 ur trial..penting tu..

Aida Syifaa ♥ said...

goodluck alyia for ur trial :) hwaiting!

Norain Yusoff said...

sama2 maaf yep :)

Nisha said...

^U^ Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

Teena Tna said...

Insya Allah, kalau kita dah usaha sungguh ada hasilnya nanti. Gud luck ye, adik Teena pun tahun ni amik spm jugak.